Burgery od jakiegoś czasu cieszą się sporą popularnością. Uwielbiają je młodsi i starsi i to właśnie one królują w lokalach gastronomicznych.
Nie powinno więc nas dziwić, że i one mają swoje święto, które przypada na 28 maja. To właśnie jest Światowy Dzień Hamburgera. Z okazji tego przepysznego święta mamy dla Was kilka przepisów na domowe burgery. I od razu mówimy: ich głównym składnikiem wcale nie musi być siekana wołowina. Przepis na udanego burgera? Smacznie, kolorowo i... z fantazją!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.